Toernooi 12 juli 11:00 uur

Toernooi zondag 12 juli 11:00 uur

Ja, daar gaan we dan! We gaan weer beginnen maar we zijn wel een beetje roestig. In winterslaap gesust door die corona toestand. We hebben op dit moment nog niet veel plannen op de plank liggen maar we beginnen gewoon met het eerste toernooi, en dat is al aanstaande zondag 11 uur!

Volgende toernooien? Dat hangt er van af of er vrijwilligers zijn die willen helpen met organiseren. Op zich zou het iedere week kunnen als je het zelf organiseert. Het is niet zo ingewikkeld en wij kunnen je helpen. Mail naar toernooi@beeveestrand.nl als je wilt helpen.

We hebben vage plannen om een BeeVeeStrand-rating te introduceren. De details moeten nog ingevuld worden.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven als team en individueel. Voor individuen zoeken we een partner. We hebben een heren en dames categorie. We proberen zoveel mogelijk op niveau in te delen. Mix teams komen bij de heren.

Klik hier om je in te schrijven!

Toernooi vrijdag 7 augustus, 19.00 uurBatman & Robin

Komende vrijdag 7 augustus staat het volgende Batman & Robin toernooi op de agenda! Je schrijft je individueel in en speelt elke set weer met een nieuwe teamgenoot. Op basis van je prestaties stijg of daal je in de ranking en wordt je met een andere partner gematcht. Doe jij mee met de strijd om de titel 'Uber Batwoman' en 'Uber Batman'?

Wat is Batman & Robin?

Deze toernooi-vorm is gebaseerd op een soort ladder-competitie, waarbij de velden zijn geordend op niveau. Win je, dan promoveer je naar een hoger veld. Als je verliest, degradeer je. Het doel is om individueel zo hoog mogelijk te eindigen. De beginsituatie wordt bepaald op basis van eerdere resultaten of door inschatting van de organisatie. Voor dit toernooi schrijf je je individueel in.
 

Translate »