Toernooi 12 juli 11:00 uur

Toernooi zondag 12 juli 11:00 uur

Ja, daar gaan we dan! We gaan weer beginnen maar we zijn wel een beetje roestig. In winterslaap gesust door die corona toestand. We hebben op dit moment nog niet veel plannen op de plank liggen maar we beginnen gewoon met het eerste toernooi, en dat is al aanstaande zondag 11 uur!

Volgende toernooien? Dat hangt er van af of er vrijwilligers zijn die willen helpen met organiseren. Op zich zou het iedere week kunnen als je het zelf organiseert. Het is niet zo ingewikkeld en wij kunnen je helpen. Mail naar toernooi@beeveestrand.nl als je wilt helpen.

We hebben vage plannen om een BeeVeeStrand-rating te introduceren. De details moeten nog ingevuld worden.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven als team en individueel. Voor individuen zoeken we een partner. We hebben een heren en dames categorie. We proberen zoveel mogelijk op niveau in te delen. Mix teams komen bij de heren.

Klik hier om je in te schrijven!

Toernooi vrijdag 21 augustus, 19.00 uurBatman & Robin

Wie gaat er komende vrijdag vandoor met eeuwige roem en de titel Uber Batman & Batwoman?

Komende vrijdag 21 augustus om 19.00 uur staat alweer het volgende Batman & Robin toernooi op de agenda. Meld je snel aan! 

Wat is Batman & Robin?

Deze toernooi-vorm is gebaseerd op een soort ladder-competitie, waarbij de velden zijn geordend op niveau. Win je, dan promoveer je naar een hoger veld. Als je verliest, degradeer je. Het doel is om individueel zo hoog mogelijk te eindigen. De beginsituatie wordt bepaald op basis van eerdere resultaten of door inschatting van de organisatie. Voor dit toernooi schrijf je je individueel in.

Iedereen kan deelnemen ook niet-leden. Neem vrienden en kennissen mee en doe mee (niet-leden betalen 5 euro via een betaalverzoekje van de organisatie). 

Translate »