Agenda

Aankomende zomer gaan we weer lekker veel toernooitjes organiseren! Op de toernooikalender kun je zien welke toernooien op de planning staan deze zomer! Zin om mee te doen? Schrijf je hieronder in! 

Inschrijvingen

Openingstoernooi - 5 mei

De inschrijvingen voor het openingstoernooi op 5 mei zijn gestart! Schrijf je hier in!

BeeVee HUSTLE Evening - 17 Mei

De inschrijvingen voor de BeeVeeStrand HUSTLE Evening zijn geopend! Schrijf je hier in om deel te nemen! 

Batman & Robin Summer Cup - 31 Mei

De inschrijvingen voor de eerste Batman & Robin Summer Cup van dit seizoen zijn geopend! Schrijf je hier in om mee te doen! 

Not Too Lazy Sunday - 16 juni

De inschrijvingen voor het Not Too Lazy Sunday toernooi zijn geopend! Schrijf je hier in om mee te doen! 

Batman & Robin Summer Cup

Batman & Robin is een laddercompetitie waarbij de velden zijn geordend op niveau. Tijdens dit toernooi speel je met verschillende partners en tegenstanders en rank je individueel. Bij winst promoveer je, Bij verlies degradeer je. De uiteindelijke winnaars (Bat-man en Bat-woman) winnen ieder de eeuwige roem.

Kosten: €5 & gratis voor leden.

Not Too Lazy Sunday Toernooi

NTLS toernooien zijn reguliere toernooien waarbij je met een team inschrijft. Individueel inschrijven is ook mogelijk, dan koppelen wij je aan een partner. Tijdens dit toernooi worden alle deelnemende teams op niveau in poules ingedeeld.

Kosten: €5 & gratis voor leden.

BeeveeStrand HUSTLE Evening

Tijdens dit toernooi worden jij en je tegenstanders random ingedeeld op een veld. Bij winst schuif je een veld omhoog & bij verlies schuif je een veld terug. De volgende wedstrijd speel je tegen je vorige partner. Het doel is: fun & veel potjes spelen.

Kosten: €5 & gratis voor leden.


Lijkt het jou leuk om een van deze toernooien te organiseren? Stuur een mail naar de toernooicommissie! Hulp is altijd welkom!