Veld reserveren als lid

Leden van BeeVeeStrand mogen onbeperkt vrij spelen! Het gebruik van de velden is alleen mogelijk op reservering. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat. 

Veld reserveren als niet-lid

Wil je vrij spelen met niet-leden, maar is iemand van de groep wel lid? Dan kan het lid de reservering doen via de instructies hierboven.

 

Wil je met een groepje komen beachen en zijn jullie allemaal niet lid? Dat kan! Stuur in dat geval even een mailtje naar info@beeveestrand.nl. Je kunt alvast in het blokkenschema hieronder kijken op welke datum/tijd en veld een plekje is. Geef je voorkeuren per mail aan. De mailbox wordt niet elke dag gelezen, dus stuur je mail bij voorkeur minimaal 5 dagen voor de gewenste reserveringsdatum. Je betaalt €5 per speler (zie rekeningnummer hierboven).

Hoe reserveer je een veld?

Alle leden krijgen een melding per e-mail dat er een account is aangemaakt. Klik in deze mail op de link om je wachtwoord in te stellen. Heb je 5 werkdagen na je aanmelding als lid de mail nog niet gehad? Stuur dan even een mailtje naar info@beeveestrand.nl.

 1. Ga naar de reserveringsportal en log in met jouw eigen inloggegevens.
 2. Klik in het blokkenschema op een beschikbaar een tijdslot en veld. Bovenin kun je de week/datum aanpassen.
 3. Klik op ‘voeg personen toe’ en zoek de leden op met wie je wilt spelen. Wil je met niet-leden spelen? Voeg dan de speler genaamd ‘niet-leden reserveringen’ toe. Vul in met hoeveel niet-leden je speelt.
 4. Bevestig je reservering door het vinkje aan te klikken en klik op ‘Reserveren’.

 

Let op de volgende zaken:

 • Zorg dat je je reservering binnen 20 minuten afrondt.
 • Alle spelers krijgen 2 uur voor aanvang een herinnering van de reservering.
 • Er kan een paar dagen vertraging zitten tussen de aanmelding als lid en het aanmaken van een account in de portal. Heb je je aangemeld wil je meteen velden reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@beeveestrand.nl zodat we handmatig een account voor je kunnen aanmaken. Let op, de mailbox wordt niet elke dag gelezen, dus stuur je mailtje bij voorkeur uiterlijk 5 dagen voor de gewenste reservering.
 • Speel je met niet-leden? Zorg dat het bedrag (€5 per niet-lid) voor aanvang van de reservering overgemaakt is naar:
  IBAN: NL76ABNA0468618996
  T.n.v.: BeeVeeStrand

Regels

Om alle leden voldoende kans te geven velden te reserveren, vragen we alle spelers zich aan de volgende regels te houden.

 1. Je kunt tot 14 dagen vooruit velden reserveren.
 2. Maximaal 1 reservering per persoon per dag. Dit geldt voor alle spelers, niet alleen degene die de reservering doet.
 3. Het is niet mogelijk twee blokken achter elkaar te reserveren. Als je echter in de portal ziet dat jouw veld het blok na jou niet bezet is, en jullie willen langer doorspelen, dan mag je gewoon het veld blijven gebruiken.
 4. Maximaal 2 toekomstige boekingen. Heb je 2x een veld gereserveerd (of is er voor jou een veld gereserveerd), dan kun je pas weer een veld reserveren als de eerste reservering voorbij is. Dit geldt voor alle spelers, niet alleen degene die de reservering doet.
 5. Komen jullie toch niet spelen? Annuleer dan je reservering in de portal zo snel mogelijk, maar uiterlijk 4 uur voor aanvang.
 6. Na je reservering hark je het veld.
 7. Wil je na je training spontaan op een leeg veld nog even verder spelen? Dat kan! Check wel eerst even op je telefoon in de portal of het veld nog vrij is en maak een reservering.

 

Niet alle beperkingen die hierboven worden genoemd zijn ingebouwd in de reserveringsportal; dat iets in de portal kan betekent dus nog niet dat dit ook de bedoeling is. De regels zijn opgesteld om zo veel mogelijk leden de kans te geven om lekker te spelen. Wees dus aardig naar je medeclubleden en houd de regels in acht voor ieders spelplezier.